Repere metodologice privind organizarea și desfășurarea unei activități educaționale în bibliotecă

Silvia Zaporojanu

  • admin admin
Keywords: fomarea personalității copiilor, biblioteca publică, Biblioteca pentru copii din Drochia, deprinderi de lectură, cultura informației, cultura lecturii

Abstract

Biblioteca oferă un suport adițional important pentru educația și formarea personalității copiilor. Anume aici se formează viitorul cititor, fiind ajutat de bibliotecar care este mediator între sufletul copilului și sufletul cărții. Scopul bibliotecii pentru copii este de a cunoaște și de a satisface, la cel mai înalt nivel, așteptările utilizatorilor, de a fi percepută ca un puternic centru de informare, partener serios în procesul educației permanente, ca instituție de referință în domeniul cultural. În acest sens, filiala pentru copii a BPR „I. Filip” Drochia și-a îndeplinit acest obiectiv.

Downloads

Download data is not yet available.
Published
2023-09-29
How to Cite
admin, admin (2023) “Repere metodologice privind organizarea și desfășurarea unei activități educaționale în bibliotecă: Silvia Zaporojanu”, BIBLIOPOLIS, 88(1), pp. 56-63. Available at: https://bibliopolis.hasdeu.md/index.php/bibliopolis/article/view/981 (Accessed: 27April2024).
Section
Teorie și Practică