PROVOCAREA VERII … SUCCES SAU INSUCCES? MULȚUMIRE SAU NEMULȚUMIRE?

  • Elena TARAGAN
Keywords: PROVOCAREA VERII

Abstract

Elena Taragan: Lidia Kulikovski, director adjunct, unul din autorii conceptului nou de program estival și autorul Ghidului metodologic de implementare a programului Provocarea verii … Cum s-a ajuns la acest concept de provocare?

Lidia Kulikovski: Ideea a venit de la Mariana Harjevschi, s-a discutat mult despre cum să transformăm ideea într-un concept… într-un final s-a conturat o idee, componentele, și s-a găsit un titlu reușit… Dar a devenit concept cu drepturi la viață când a fost dezvoltat. M-am apucat să dezvolt dar a mers când am început să gândesc lateral, să mă detașez de domeniu, de practicile existente, să încerc diferite percepții… pentru că o provocare ne scoate de pe linia obișnuită a gândirii… Și să vezi, Elena, ideea inițială era despre lectura estivală, ceea ce-ți pică frumos pe inimă … dar am ajuns la STEAM și la SMAC. Asta a asigurat anvergura proiectului.

Downloads

Download data is not yet available.
Published
2021-02-25
How to Cite
TARAGAN, E. (2021) “PROVOCAREA VERII … SUCCES SAU INSUCCES? MULȚUMIRE SAU NEMULȚUMIRE?”, BIBLIOPOLIS, 74(3), pp. 171-174. Available at: https://bibliopolis.hasdeu.md/index.php/bibliopolis/article/view/597 (Accessed: 16September2024).

Similar Articles

You may also start an advanced similarity search for this article.