Revizorul/Regizorul sufletelor moarte și vii - editor; Pilchin, Ivan (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre noua versiune a comediei Revizorul de Nikolai Gogol, în regia lui Petru Vutcărău, pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” din Chișinău.