Vlad Pohilă (1953-2020): Cronologia vieții și a creației - editor; Ungureanu, Elena (BIBLIOPOLIS, 2024)
Tabel cronologic al lingvistului Vlad Pohilă elaborat de dr. hab. Elena UNGUREANU, șefa Secției Studii și cercetări din cadrul BM „B.P. Hasdeu”.