Olga Romaniuk: Cărțile sunt o fereastră larg deschisă către lumea mare - editor; Rogac, Raia; Romaniuk, Olga (BIBLIOPOLIS, 2024)
Interviu cu Olga Romaniuk, directorul general al Bibliotecii Publice „Lesya Ukrainka” din Kiev, participantă a activităților consacrate aniversării a 146 de ani de la fondarea Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău.