Evaluare a riscurilor profesionale la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” - Coseri, Tatiana; editor (BIBLIOPOLIS, 2024)
Articolul reflectă gândirea pe bază de risc aplicată la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în domeniul securității ocupaționale. Metodologia oferă o mai bună claritate a procesului de identificare și evaluare a riscurilor la locul de muncă. Înțelegerea filozofiei de prevenire și de gestionare a riscurilor contribuie esențial la agilitatea și reziliența instituțională.