Mariana Harjevschi: „Existența legislației de bibliotecă semnalează maturitatea domeniului. Totodată, trebuie să ne sigurăm ca aceasta mișcă domeniul înainte”: consemnare: Dorin Cozan - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
In interviu sunt abordate problemele legislației în domeniul biblioteconomic.