Servicii de bibliotecă pentru comunitate: practici și oportunități pentru o bună comunicare cu utilizatorul - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Crearea de servicii inovatoare contribuie la creșterea importanței și rolului unei biblioteci. În prezent, bibliotecile se modernizează prin serviciile prestate în continuă inovare. Vom aborda, în continuare, acest subiect, axându-ne pe serviciile prestate de Filiala „Ștefan cel Mare” din rețeaua de biblioteci ale BM „B.P. Hasdeu”.