Curajul bibliotecarului de a fi (în pandemie)) acolo unde este biblioteca: conf. univ. dr. Lidia Kulikovski - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Izolarea socială și ieșirea bibliotecii din circuitul societal/comunitar au schimbat multe în mințile noastre. Ce facem (ca administrație) pentru a proteja bibliotecarii (salarii, performanță), ce facem pentru a nu pierde firul subțire de relație cu comunitatea și cu utilizatorii individuali, ce facem pentru a proteja spiritul de echipă și acțiunea de echipă? La aceste întrebări răspunde autorul în articolul de mai jos.