PROBLEMA MEA - MISCHEVCA, student la Istorie, an. II, USM, Ion (BIBLIOPOLIS, 2021)
Problema mea este că sunt o problemă. Pentru că respir, pentru că gândesc, pentru că merg pe stradă purtând chipiul „Basarabia - pământ românesc". Recent, m-am convins că încă cel puţin 20 000 de tineri nu vor să fie consideraţi probleme. Dar parcă nici otomanii nu şi-au dorit problema orientală.