FLORIN BOGARDO - Municipală, Biblioteca (BIBLIOPOLIS, 2021)
Compozitorul Florin Bogardo, cunoscut pentru muzica de pe coloanele sonore ale unor filme precum Liceenii sau Declaraţie de dragoste a murit pe 15 august 2009, în urma unui atac cerebral.