Mai aproape de interesele colegilor de breaslă - COŞERIU, director adjunct BM ‘‘B. P. Hasdeu”, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Din 1 decembrie 2004, Filiala Asociaţiei bibliotecarilor din Republica Moldova - Biblioteca Municipală “B. P. Hasdeu”, are o nouă componenţă. Prin vot deschis şi unanim a fost votată următoarea componenţă: Tatiana Coşeriu (preşedinte, director adjunct, Biblioteca Municipală “B. P. Hasdeu”) Mariana Harjevschi (director, Biblioteca Publică de Drept) Natalia Dabija (şef filială Traian) Ecaterina Tulgara (şef filială Vadul lui Vodă) Parascovia Kisakova (Biblioteca “Ştefan cel Mare") Ludmila Plopa (Biblioteca “Târgo- vişte”) Marina Demlanic (Biblioteca “Iţic Mangher”)