Biblioteca în integrarea socială a copiilor dezavantajaţi - DEMIANIC, şef oficiu, Biblioteca 7. Mangher", Marina (BIBLIOPOLIS, 2021)
În cadrul proiectului "Cartea şi biblioteca în integrarea spirituală a copiilor cu disabilităţi", elaborat de colaboratorii bibliotecii "I. Mangher", a avut loc inaugurarea Centrului de integrare spirituală a copiilor dezavantajaţi pe lingă biblioteca noastră. Acţiunea s-a desfăşurat pe 9 decembrie 2004, în prezenţa reprezentanţilor Fundaţiei SO- ROS în persoana dnei Mariana Alecsan- dri, a dnei L. Kulikovski, directorul Bibliotecii Municipale "B. P. Hasdeu", a dnei A. Baţmanov, director al Bibliotecii "I. Mangher”.