Evaluarea serviciilor de referinţă - LAMY (Franţa), Jean-Philippe (BIBLIOPOLIS, 2021)
Specialiştii francezi în materie au adaptat serviciile de referinţă la nivelul cel mai favorabil dezvoltării serviciilor pentru public din biblioteci. Metodele moderne de conducere a instituţiilor sînt formalizate de norme utilizate la indicatorii de performanţă ai bibliotecii.