Clar, cuprinzător şi obiectiv despre noi - POHILĂ, VIad (BIBLIOPOLIS, 2021)
Această carte neobişnuită ne-a şi parvenit într-un chip mai puţin obişnuit: de la Praga, datorită conaţionalului şi bunului nostru amic Teodor Buzu, un pictor cu vocaţie europeană, dar şi cu un destin european.