Galeria bibliologilor români - SCOBIOALĂ. Departamentul Marketing, Genoveva (BIBLIOPOLIS, 2021)
Lucrarea* este un omagiu adus numeroaselor personalităţi din domeniul ştiinţei despre carte, a căror activitate prodigioasă în slujba cărţii merită să fie cunoscută de posteritate. Categorisiţi în: Precursori, Fondatori, Bibliologi uitaţi, Teoreticieni şi practicieni, autorii ne propun o sinteză care conturează şi completează cu informaţii sigure personalitatea unor fruntaşi ai culturii române.