Bibliotecile suedeze: privire din interior - POPOVSCHI, Catedra Biblioteconomie şi Asistenţă Informaponală, USM, Rodica (BIBLIOPOLIS, 2021)
Stagierea la Şcoala de Biblioteconomie (Colegiul Universitar din Boras, Suedia), în cadrul proiectului de schimb de profesori şi studenţi finanţat de programul Linnaeus Palme, mi-a permis, mie si celor două studente participante în proiect, să ne familiarizăm cu activitatea bibliotecilor suedeze.