Noi donaţii de carte: de la Sadoveanu - la Ghibu - VULPE, director BP "O. Ghibu", Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
Recent, Biblioteca publică “Onisifor Ghibu” a primit un nou lot de carte din partea Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, lot destinat completării şi dezvoltării colecţiilor noastre. Cele 1.365 volume reprezintă producţia editorială curentă din România şi cca 50 CD-uri, în valoare estimativă de 35 945 342 lei.