O ISTORIE FASCINANTA A SUFLETULUI OMENESC ÎN CALEA LUI SPRE DUMNEZEU - CARANFIL, artistă emerită, actriţă la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu", Ninela (BIBLIOPOLIS, 2021)
De mult nu am citit o carte care să mă tulbure atît de puternic. Am citit-o cu sufletul la gură. Am terminat-o de citit şi am prins a regreta că lectura s-a sfîrşit: 'însă, după ce am citit- o, nu pot să nu-mi împărtăşesc bucuria! satisfacţia, pur şi simplu gîndurile, impresiile,„bănuielile" cauzate de lectură.