CHIŞINĂUL CITEŞTE CU PLĂCERE CĂRŢI NOI - FEODORUC, manager Departamentul Relaţii cu publicul, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
În scopul unei mai eficiente integrări a valorilor naţionale în circuitul cultural universal şi pentru abordarea multidimensională a scrierilor artistice, reţeaua municipală de biblioteci „B.P. Hasdeu" desfăşoară al treilea an consecutiv acţiunea cu genericul „Chişinăul citeşte o carte"