Camera Naţională a Cărţii - instituţie de interes naţional - KULIKOVSKI, Preşedintele ABRM Director General BM „B.P.Hasdeu”, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Cu o experienţă de 45 de ani de trudă pe tărâmul bibliografiei curente şi retrospective, Camera Naţională a Cărţii are un loc aparte în istoria politică, culturală a RM. Gândindu-mă la aniversarea CNC am trecut în revistă viaţa bibliografică moldovenească şi mi-am dat seama că nu avem încă o istorie a bibliografiei noastre. Iar istoria bibliografiei naţionale este chiar istoria CNC.