ÎN DIALOG CU PROVOCATORII - TARAGAN, Secția studii și cercetări, Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
ANASTASIA MOLDOVANU, Filiala de arte „T. Arghezi” „Scopul Provocării este interdisciplinaritatea” Dumneavoastră, ca Bibliotecă cu profil Arte, am observat că ați avut o abordare, să zic așa, multidisciplinară. Cum v-ați descurcat? -Ne-am descurcat. Până la urmă, neam descurcat. Sigur că au fost și unele momente care ne-au mai stopat, însă, am reușit. Doar acesta a și fost scopul Provocării: interdisciplinaritatea. Adică, să abordăm diferite subiecte, să ne axăm pe diferite discipline care ar conține componenta lecturii, cunoașterii, descoperirii și creației.