EXPERIENȚA VOLUNTARILOR LA PROVOCAREA VERII - COȘERI, director adjunct, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
„Zgomotul” Programului Provocarea verii a mobilizat talentele și abilitățile într-un singur loc – la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Bibliotecarii au realizat cu responsabilitate componentele interactive ale programului, reușind să adune lume multă. Lume care a beneficiat de oportunități de dezvoltare nonformală. Lume care a adus contribuții prin doza de inovare și profesionalism – voluntarii.