PROVOCAREA CARE NE-A UNIT, INTEGRAT, EVIDENȚIAT, VALORIZAT! - STAVER, șef serviciu, Secția managementul resurselor informaționale, Larisa (BIBLIOPOLIS, 2021)
Evadarea în lumea cunoașterii este una deosebită, iar și mai fascinantă este călătoria în lumea bibliotecilor, care știu cum să conecteze oamenii la idei, cunoaștere, experiențe, prin creativitate și inovație. (Mariana Harjevschi) Programul estival de anvergură Provocarea verii, ediția I, după cum sugerează titlul, a fost o provocare… dar, una deopotrivă din partea bibliotecarilor lansată spre cititorii Bibliotecii Municipale, cât și pentru bibliotecarii înșiși. Am fost provocați să ne punem la contribuție talentele, să devenim mai buni și mai profesioniști – a fost o activitate și un exercițiu care să ne pregătească în rolul nostru în cadrul societății viitorului.