ASIGURAREA CAPACITĂȚII DE REALIZARE A PROGRAMULUI PROVOCAREA VERII. IMPLICARE, COOPERARE ȘI CONTRIBUȚII CNEPB - GONȚA, șef, CNEPB, Maria (BIBLIOPOLIS, 2021)
Centrul Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari (CNEPB) s-a implicat cu toată capacitatea profesională, dar și umană, și cu dorința de a fi parte a unei aventuri cognitive de anvergură lansată de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în perioada iunie – august 2019.