CHIȘINĂUL CITEȘTE UN CAPTIVANT ROMAN PENTRU ADOLESCENȚI - POSTOLACHI, Doina (BIBLIOPOLIS, 2020)
Pentru cei care doriți să aflați ce s-a discutat la lansarea romanului Un secret în Los Angeles la Chișinău, la întâlnirea cu cititorii din cadrul Programului ,,Chișinăul citește”, v-am pregătit o surpriză! Mama, Veronica Postolachi, și fratele mai mic, Dumitru, au pregătit un proces- verbal. Le mulțumesc din suflet pentru acest minunat dar! Au imortalizat acea frumoasă zi de 22 martie 2019!