Studiu al nivelului de cultură a informației al utilizatorilor la Biblioteca „Mihail Ciachir” - MANOILOVA, Liliana (BIBLIOPOLIS, 2026)
Studiul are ca scop cercetarea si evaluarea nivelului de cultură a informației la Biblioteca „Mihail Ciachir”, având ca grup-țintă copii cuprinși între vârstele 7-12 ani, participanți la Programul estival „Provocarea verii”. Studiul a elucidat aspecte legate de cultura informației ce țin de competențele pe care le au utilizatorii și acțiunile bibliotecii în creșterea nivelului de cultură a informației atât de necesare în condițiile actuale.