Campania națională „Să citim împreună!” (ediția a XIV-a) – o caravană culturală cu activități de impact în raionul Hîncești - ZAIȚEV, Elena (BIBLIOPOLIS, 2026)
Articolul oferă o retrospectivă a Campaniei Naționale de promovare a lecturii „Să citim împreună!” (ediția a XIV-a), inițiată de Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, subliniind relevanța promovării lecturii de calitate în localitățile din țară, în mod special în comunitățile din raionul Hîncești. Autoarea reliefează rolul cultural al acestei Campanii și importanța propulsării scriitorilor spre cititori, aducându-i în localitățile rurale și urbane pentru ca operele lor să fie valorificate de un public cât mai larg.