Concursul de lectură „Bingo pentru carte” (2025) - OLEINIC, Ludmila (BIBLIOPOLIS, 2026)
Textul prezintă cea de-a II-a ediție a concursului de lectură „Bingo pentru carte” (2025), organizat de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Ediția s-a desfășurat pe parcursul a opt luni, reunind un număr impresionant de 211 participanți, confirmând, încă o dată, interesul tot mai mare al copiilor, adolescenților și adulților pentru lectură. Ediția din acest an a împărțit participanții în două categorii de vârstă – „10+” și „18+”, fiecare beneficiind de o fișă de Bingo specială, care a conținut provocări adaptate nivelului de lectură și preferințelor specifice. Această abordare diferențiată a creat un spațiu cu adevărat incluziv, în care copiii, adolescenții și adulții au descoperit împreună bucuria lecturii prin sarcini motivante și accesibile.