REVISTA DE BIBLIOTECONOMIE ȘI ȘTIINȚA INFORMĂRII A BIBLIOTECII MUNICIPALE „B.P. HASDEU”, BIBLIOPOLIS: Direcții de cercetare infodocumentară - TARAGAN, Masterat Managementul Instituției Infodocumentare, an I, Elena (BIBLIOPOLIS, 2020)
Revista de biblioteconomie și științe ale informării a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, BiblioPolis a fost fondată în anul 2002. Statutul publicației periodice în cauză prevede principiile generale, scopurile și direcțiile principale de activitate, condiții de editare și difuzare, principii privind activitatea de creație și socio-economică, drepturile și obligațiile fondatorilor, evidență, control, administrare și condiții de încetare a activității publicației.