Forumul Internațional „Българско наследство” din Bulgaria - OLĂRESCU, Angela (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul descrie participarea Bibliotecii „Hristo Botev” din Chișinău la cea de-a X-a ediție a Forumului Internațional „Българско наследство” („Moștenirea bulgară”), desfășurat în perioada 22-24 august 2024 în orașul Balcic (Bulgaria), și dedicat promovării valorilor culturale ale bulgarilor. Evenimentul a cuprins conferințe, lansări de carte, expoziții de pictură și spectacole folclorice. Angela Olărescu, șefa Bibliotecii „Hristo Botev” din Chișinău, a prezentat activitatea instituției în comunitatea bulgară, evidențiind parteneriatele și proiectele acesteia.