Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Mileniului pe agenda săptămânii creativității și inovației (2024) la BM „B.P. Hasdeu” - TARAGAN, Elena (BIBLIOPOLIS, 2025)
La 21 aprilie 2024, când este sărbătorită Ziua Mondială a Creativității și Inovației, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a marcat această sărbătoare prin organizarea Săptămânii Creativității și Inovației. Evenimentul a inclus diverse activități axate pe cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU, abordând teme precum educația, mediul, egalitatea și sănătatea. Filialele Bibliotecii Municipale au desfășurat și coordonat activități menite să promoveze și să înțeleagă mai bine aceste obiective, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunității.