Legată cu funia de pământ de Lorina Bălteanu - cartea în care ne regăsim parțial sau plenar - VIZIRU, Andrei (BIBLIOPOLIS, 2024)
Discutarea cărții Legată cu funia de pământ de Lorina Bălteanu în cadrul ședinței clubului de lectură „Lectură generoasă” la Biblioteca „Transilvania”.