Teatrul social sau Europa, Quo vadis? - editor; Pilchin, Maria (BIBLIOPOLIS, 2024)
Despre două piese de teatru social scrise, în 2018, în cadrul unui proiect, de Nicoleta Esinencu: Rest of Europe și Recviem pentru Europa