Impactul voluntariatului în activitatea bibliotecilor - editor; Goian, Natalia; Burcovschi, Maria; Mihăilă, Diana (BIBLIOPOLIS, 2024)
Articolul este o primă încercare de a atrage atenția asupra unui aspect important – voluntariatul în activitatea bibliotecilor. Analizând lucrările publicate până în prezent, am constatat că problema în cauză nu este elucidată suficient în bibliotecile publice rurale, dar și în alte biblioteci.