Între filosofie și lirism: Vitalie Răileanu - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2023)
Autorul relatează despre cartea de cugetări, maxime și reflecții, intitulată sugestiv Bulgări ale lui Nicolae Schițco. Apariția acestui volum m-a făcut să-i mai citesc o dată și precedenta apariție editorială – Dimineața gândurilor, reflectând asupra timpului, asupra celor care se întâmplă și…, poate, care vor mai avea loc în viață…