Gândirea pe bază de risc în managementul calității - Coșeri, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2023)
The article focuses on the application of the quality management system in the library. The risk requirements are analyzed in accordance with the standard SM EN ISO 9001:2015 “Quality management systems. Requirements”. The priority is given to the typology, measurement and approach of risks. Articolul este focusat pe aplicarea sistemului de management al calității în bibliotecă. Sunt analizate cerințele referitoare la risc în conformitate cu standardul SM EN ISO 9001:2015 „Sisteme de management al calității. Cerințe”. Accentul prioritar se pune pe tipologia, măsurarea și abordarea riscurilor.