„Cuget, deci exist”: ambasadorii cărții și lecturii la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”: Elena Taragan - admin, admin (BIBLIOPOLIS, 2022)
Campania Fii deștept! Ia un card inteligent la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, începând cu 7 septembrie și finalizând cu 30 septembrie, chișinăuienii sunt invitați să facă o vizită la bibliotecă și să obțină un card gratuit pentru a avea acces la resursele de care au nevoie.