CALITATEA ASISTENŢEI INFORMAŢIONALE - FACTOR IMPORTANT ÎN SATISFACEREA NECESITĂŢILOR UTILIZATORULUI - Gâscă, șef oficiu, CID Chișinău, Carolina (BIBLIOPOLIS, 2021)
Prioritatea principală a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu"este calitatea. Misiunea politicii noastre în domeniul calităţii este orientarea către utilizator, pentru a-i identifica cât mai exact nevoile, cerinţele şi a le satisface deplin prin serviciile prestate şi produsele furnizate.