ŞAPTE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR - TATARUŞ, coordonator Secţia pentru copii şi tineret, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea, Margareta (BIBLIOPOLIS, 2021)
Trecând cu privirea şi cu gândul prin dramaturgia lui Pirandello care, în opinia lui Alice Georgescu este un dialog al culorilor tari, puternice şi mereu surprinzătoare, căci hohotul de râs poate fi, precum într-o indicaţie a autorului, şi hohot de plâns, pe când lacrima şi zâmbetul (ironic) se pot îngemăna pe negândite, gândul şi sufletul m-au dus la căutarea permanentă care există în viaţa noastră, a bibliotecarilor. M-a dus acest gând năstruşnic şi la ideea că există mai multe feţe şi mai multe personaje într-un singur autor. Autor care, pentru a trăi împreună cu acestea toate, are nevoie, nu numai de minte ascuţită, cât mai ales de suflet deschis.