LANSAREA UNUI NOU MANUAL: METODICA PREDĂRll LITERATURll ROMÂNE - Rogac, Raia (BIBLIOPOLIS, 2021)
La Biblioteca Publică , 0. Ghibu" din Chișinău a avut loc lansarea unui nou manual - Metodica predării literaturii române*, autor Constantin Șchiopu, conferențiar la Catedra literatura română și comparată de la Universitatea Pedagogică , Ion Creangă”: profesor la Liceul de Creativitate și lnventică , Prometeu-Prim”: autor a peste 100 de lucrări, in special manuale școlare, avându-i de coautori pe Mihai Cimpoi, Marcela Vilcu-Șchiopu ș.a. Cartea s-a dovedit a fi un produs proaspăt, foarte solicitat, deficitar in același timp, daca ținem cont ca ultima lucrare in domeniu a fost editată in 1984 s-a bucurat de aprecierile celor pentru care e foarte binevenită: profesori, cercetători literari, doctoranzi, studenți, elevi etc.