Bibliotecile pot fi utile pentru cei mai trişti ca noi - POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2021)
Într-o lume atît de bulversată... este absolut firesc să se diversifice tot mai multe fiece aspect al vieţii, muncii, comunicării... îşi putea imagina cineva, cu 15-20 de ani în urmă, să citească o monografie întreagă dedicată persoanelor dezavantajate şi încă prin prisma ameliorării existenţei acestora prin a le se oferi... cărţi, lecturi, alte subiecte ale informării?