Cum percep oamenii mari cartea, lectura, biblioteca... - MUNICIPALĂ, BIBLIOTECA (BIBLIOPOLIS, 2021)
Citeşte! Citeşte mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei, din care vei întocmi înţelesul şi filozofia vieţii. (Mihai Eminescu)