Divertis Club - Municipală, Biblioteca (BIBLIOPOLIS, 2021)
Un succes incredibil Lynne Truss e o jurnalistă şi scriitoare, trecută de prima tinereţe, dar care nu s-a distins pînă anul trecut, cînd s-a apucat să scrie o carte despre folosirea punctuaţiei în limba engleză, intitulată Eats, Shoots and Leaves. Avînd în vedere subiectul, Editura Profile Books n-a tras decît 15 mii de exemplare. Dar de a doua zi după lansare, librăriile din toată Marea Bri- tanie au început să ceară tot mai multe exemplare din cartea Lynnei Truss, astfel încît, după o săptămînă, tirajul ajunsese la 540.000 de exemplare. Autoarea, uluită de acest succes, a declarat că habar n-are ce va face cu cei peste un milion de euro care-i revin ca drepturi de autor.