Politica calităţii în contextul managementului schimbării - COŞERIU, director-adjunct al BM "B.P. Hasdeu", Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Viziune. Misiune. Valori. Strategii. Politici. Sunt ingredientele managementului schimbării, unde concurenţa şi competivitatea sunt inerente şi implicite. Calitatea serviciilor, produselor, calitatea resurselor umane este o nouă filozofie prin care se atinge viziunea, se realizează misiunea vis-a- vis de valori.