IFLA - 2004: "Intre pereţii informaţiei şi libertăţii" - KULIKOVSKI, director general BM “B. P. Hasdeu”, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
A 70-a Conferinţă Generală IFLA şi-a desfăşurat lucrările pentru prima dată în America de Sud, în Argentina, Buenos Aires, în perioada 22-27 august. Tema conferinţei, care a adunat bibliotecari din toate colţurile lumii a fost "Bibliotecile - instrumente pentru educaţie şi dezvoltare".