NIMIC NU ESTE ALTCEVA: Nichita STĂNESCU - STĂNESCU, Nichita (BIBLIOPOLIS, 2021)
Nimic nu este altceva. Piatra îmi este verişoară Rudă de tată îmi este pomul Rîul se trage din ochiul maică-mii Nimic nu este altceva. Cel de ieri şi cu cel de mîine sunt fraţi de timp. Cel de sus şi cu cel de jos sunt fraţi de aer, Nimic nu este altceva.