TRIUMFUL BIBLIOTECII - VASILIU, director Muzeul Literaturii Române, Iaşi, Lucian (BIBLIOPOLIS, 2021)
Nu sunt critic literar, din păcate, deşi mi-ar fi plăcut. Dar fără vocaţie asumată lucid, nimic nu este cu putinţă.