BIBLIOTECA PUBLICĂ - PARTENER ÎN DEZVOLTAREA COMUNITĂŢII - CUDLENCO, directorul Biblioteci Publice Cabana Veche, Maria (BIBLIOPOLIS, 2021)
Recent, la Biblioteca Publică Crihana Veche a avut loc un atelier practic sub genericul Biblioteca - partener în dezvoltarea comunităţii, scopul căruia a fost relevarea rolului bibliotecii în dezvoltarea comunitară, promovarea practicilor de succes şi a schimbului de experienţă în domeniu. La manifestare au participat reprezentanţi ai Bibliotecii Publice de Drept, Bibliotecii Evreieşti „I. Mangher", DIB ULIM, Chişinău, Bibliotecii raionale şi pentru copii Cahul, bibliotecilor publice Giurgiuleşti, Slobozia, Brânza, Văleni, Colibaşi, Vadul lui Isac, Taraclia de Salcie, bibliotecii Liceului Teoretic „M. Eminescu"din localitate etc.