O MONOGRAFIE CE POATE PUNE PE JAR ISTORICII ȘI LINGVIȘTII - COCA, Mihail (BIBLIOPOLIS, 2020)
The article is about a monography Orasul Chisinau: Începuturi, dezvoltare urbană/biserici (sec. XV-XIX), dedicated to the Chisinau city history.